T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Werken bij

DSG behoort tot de beste werkgevers in de (detail)handel branche
Effectory heeft de winnaars bekend gemaakt van het Beste Werkgevers Onderzoek 2017-2018. In dit onderzoek vergelijkt Effectory de resultaten met 20 andere bedrijven binnen de (detail)handel branche. DSG is met een zeer minimaal verschil ten opzichte van de winnaar, op de tweede plek binnen onze branche geëindigd. Een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn! Hiermee staan we wederom in de lijst van top werkgevers in Nederland.

Vacature Integratiespecialist 

Wij willen graag koploper zijn binnen binnen de branche en daarbij spelen IT-processen een grote rol. Onze 20 IT-professionals zijn hier volop mee bezig vanuit 2 locaties midden in het land, in Utrecht en Nieuwegein op steenworp afstand van elkaar. Het extra werk wat van IT wordt gevraagd zorgt ervoor dat wij een nieuwe collega Integratiespecialist zoeken.

Vacature Integratiespecialist

Gezocht: Programmamanager Duurzaamheid

Wij willen een leidende rol nemen als duurzame speler in de bouw en geloven dat DSG zich kan onderscheiden door  de invulling  aan haar MVO-beleid. Dat gaat verder dan een verantwoord/duurzaam assortiment en onze energie- of afvalreductie. Daarom zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die deze ambitie waar kan maken samen met ons. Samen bouwen aan beter!

Ga naar vacature

Wij zoeken een nieuwe Financial Controller

Als Financial Controller heb je een adviserende en controlerende rol. Je zorgt ervoor dat rapportages tijdig en correct worden aangeleverd aan het management. Daarnaast worden projecten en diverse financiële administratieve processen analytisch door jou bekeken. 

Vacature Financial Controller

Ben jij onze nieuwe Recruitment & performance Specialist?

Voor recruitment willen we een flinke sprong voorwaarts gaan maken. Onze ambitie is om de juiste mensen weten te vinden en de juiste wervingskanalen op de meest effectieve wijze te gebruiken. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder! 

Vacature Recruitment & Performance Sepcialist

Vacature Teamleider Logistiek Support

Wil jij werken in een ambitieus, dynamisch en informele organisatie? En dit in een actieve, afwisselende functie waarin je jouw logistieke- en aansturende kwaliteiten kwijt kan? Wegens aanhoudende groei van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste Teamleider Logistiek Support om deze nieuwe afdeling vorm te geven!

Vacature Teamleider Logistiek Support

Zit de gewenste vacature er niet bij?

Neem ook eens een kijkje bij 1 van onze formules, er is meer mogelijk dan je denkt! 
Inmiddels telt DSG 975 medewerkers verspreidt over 50+ vestigingen door heel Nederland. Of je liefhebber bent van design, een topper
in de logistiek of alles weet van hout en andere bouwmaterialen.
Bij DSG zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! 

Werken bij
Wat houdt werken bij DSG precies in? Of je werkt vanuit het DSG hoofdkantoor, bij Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff of Filippo Bouwcenter, je treft er altijd mensen aan voor wie werk iets bijzonders is. Daar hebben we bewust voor gekozen en dat zit in ons DNA. We zoeken altijd nieuwe collega's, bekijk de vacatures voor DSGBouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff en Qoqon

Top