T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Werken bij

DSG behoort tot de beste werkgevers in de (detail)handel branche
Effectory heeft de winnaars bekend gemaakt van het Beste Werkgevers Onderzoek 2017-2018. In dit onderzoek vergelijkt Effectory de resultaten met 20 andere bedrijven binnen de (detail)handel branche. DSG is met een zeer minimaal verschil ten opzichte van de winnaar, op de tweede plek binnen onze branche geëindigd. Een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn! Hiermee staan we wederom in de lijst van top werkgevers in Nederland.

Senior Applicatie Beheerder

Onze ambitie is digital first te zijn. Dat betekent data gedreven denken, sturen en werken met de ambities om hier ook daadwerkelijk invulling aan te geven en vooruitstrevend te zijn. Daarom zoeken wij een Senior Applicatie Beheerder om de groei van ons bedrijf en bovenal de wens om sneller en beter de business te voorzien van goed lopende M3 functionaliteit.

MEER INFORMATIE

Venture Builder/Growth Hacker

Wij zoeken een dynamische T-Shaped Growth Hacker die meedenkt met nieuwe business ideeën en strategieën. Jij krijgt de vrijheid om experimenten op te zetten met als doel ideeën te testen en te valideren. Je werkt mee aan het bouwen van proposities, campagnes en websites in de breedste zin van het woord.

MEER INFORMATIE

Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur draag je vanuit je rol bij aan het optimaal functioneren van de afdeling M&O en geen dag is daarbij hetzelfde. Blij word je van een foutloze salarisadministratie en je vindt het leuk om mee te denken over procesverbeteringen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor operationele vragen van medewerkers en leidinggevenden op payroll gebied.

MEER INFORMATIE

Medewerker HR Support

Als Medewerker M&O (HR) Support draag je vanuit je rol bij aan het optimaal functioneren van de afdeling M&O, door het uitvoeren en borgen van HR processen. Ofwel, samen met je collega’s van het M&O team zorg je dat alle HR processen en systemen op orde zijn voor de organisatie. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden op HR gebied.

MEER INFORMATIE

BI Developer

Ter uitbreiding van ons BI Team zoeken wij een BI Developer. Jij gaat je bezig houden met de ontwikkeling en optimalisatie van onze BI omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van het datawarehouse. Van bron ontsluiting tot het opleveren van datasets ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s.

MEER INFORMATIE

Digital Marketing Lead

Wij zoeken een ervaren dynamische T-Shaped Digital Marketing Lead die ons kan overtuigen van zijn/haar ervaring en kennis en de kartrekker is van het growth team binnen DSG Ventures. Als Digital Marketing Lead geef je het team advies over hoe de campagnes en landingspagina’s moeten worden ingericht en hoe we de juiste snaar moeten raken om de doelgroep sneller te laten converteren.

MEER INFORMATIE

Senior System Beheerder

DSG is een van de grootste groothandelformules van Nederland. Wij staan nu op het punt om een complete digitale transformatie door te voeren en future proof te worden. Het van origine familiebedrijf zit in gezonde groei en door een state-of-the-art omnichannel organisatie te worden zoeken wij een sterke Senior Systeem Beheerder.

MEER INFORMATIE

Senior Business Intelligence Developer

Samen met je BI collega’s zorg je naast het project dat de BI-applicaties en informatie doorlopend beschikbaar zijn, aangesloten blijven op de nodige bronnen en dat de output aansluit aan de wensen vanuit de business. Daarnaast zoek je naar kansen en optimalisaties in BI en adviseer je de DSG hoe BI beter ingezet kan worden om als bedrijf nog beter te worden.

Meer informatie

Interne communicatiespecialist

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en realiseren van een optimaal werkende interne communicatie. Jij begrijpt de behoefte van de interne stakeholders en anticipeert op toekomstige communicatiebehoeften.

MEER INFORMATIE

Senior & Junior Recruiter

Als recruiter voer je vanuit DSG uitdagende wervings- en selectieopdrachten uit in nauwe samenwerking met de diverse formules binnen DSG. Het ene moment ga je aan de slag bij een complexe recruitment projecten, terwijl je het volgende moment mee werkt aan onze recruitment strategie.

MEER INFORMATIE

Zit de gewenste vacature er niet bij?

Neem ook eens een kijkje bij 1 van onze formules, er is meer mogelijk dan je denkt! 
Inmiddels telt DSG 975 medewerkers verspreidt over 50+ vestigingen door heel Nederland. Of je liefhebber bent van design, een topper
in de logistiek of alles weet van hout en andere bouwmaterialen.
Bij DSG zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! 

Werken bij
Wat houdt werken bij DSG precies in? Of je werkt vanuit het DSG hoofdkantoor, bij Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff of Filippo Bouwcenter, je treft er altijd mensen aan voor wie werk iets bijzonders is. Daar hebben we bewust voor gekozen en dat zit in ons DNA. We zoeken altijd nieuwe collega's, bekijk de vacatures voor DSGBouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff en Qoqon

Top