T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Werken bij

DSG behoort tot de beste werkgevers in de (detail)handel branche
Effectory heeft de winnaars bekend gemaakt van het Beste Werkgevers Onderzoek 2017-2018. In dit onderzoek vergelijkt Effectory de resultaten met 20 andere bedrijven binnen de (detail)handel branche. DSG is met een zeer minimaal verschil ten opzichte van de winnaar, op de tweede plek binnen onze branche geëindigd. Een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn! Hiermee staan we wederom in de lijst van top werkgevers in Nederland.

Senior Business Intelligence Developer

Samen met je BI collega’s zorg je naast het project dat de BI-applicaties en informatie doorlopend beschikbaar zijn, aangesloten blijven op de nodige bronnen en dat de output aansluit aan de wensen vanuit de business. Daarnaast zoek je naar kansen en optimalisaties in BI en adviseer je de DSG hoe BI beter ingezet kan worden om als bedrijf nog beter te worden.

Meer informatie

Senior Business Intelligence Consultant

Je hebt uiteraard passie voor data en houdt ervan om complexe data om te zetten naar relevante informatie. Je bent op zoek naar een uitdagende BI-functie waarbij jij de organisatie ook echt verder kan helpen. Je wil het verschil maken en spart graag met je naaste collega’s over optimalisaties en innovaties. Jij bent het aanspreekpunt voor de business en de spil voor het verwerken van de operationele vragen en behoeften bij BI-stakeholders. 

GA NAAR VACATURE

Voor het merk Giebels zoeken wij een commercieel manager! 

Op een Stiho bouwplein zijn twee formules gevestigd; de formule Stiho voor bouwmaterialen, hout en plaat en de formule Giebels voor ijzerwaren en gereedschappen. Giebels is een kwaliteitsmerk voor de bouw met een breed assortiment gereedschap veiligheidsartikelen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en machines. Voor dit merk zoeken wij een commercieel manager.

Ga naar vacature

Gezocht: Servicedesk medewerker

Als team staan we voor een klantgerichte, deskundige en betrokken ICT dienstverlener voor onze organisatie en klanten. Ter uitbreiding van onze afdeling ICT in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een IT Servicedesk Medewerker.

Ga naar vacature

Wij zoeken een nieuwe Financial Controller

Als Financial Controller heb je een adviserende en controlerende rol. Je zorgt ervoor dat rapportages tijdig en correct worden aangeleverd aan het management. Daarnaast worden projecten en diverse financiële administratieve processen analytisch door jou bekeken. 

Vacature Financial Controller

Zit de gewenste vacature er niet bij?

Neem ook eens een kijkje bij 1 van onze formules, er is meer mogelijk dan je denkt! 
Inmiddels telt DSG 975 medewerkers verspreidt over 50+ vestigingen door heel Nederland. Of je liefhebber bent van design, een topper
in de logistiek of alles weet van hout en andere bouwmaterialen.
Bij DSG zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! 

Werken bij
Wat houdt werken bij DSG precies in? Of je werkt vanuit het DSG hoofdkantoor, bij Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff of Filippo Bouwcenter, je treft er altijd mensen aan voor wie werk iets bijzonders is. Daar hebben we bewust voor gekozen en dat zit in ons DNA. We zoeken altijd nieuwe collega's, bekijk de vacatures voor DSGBouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff en Qoqon

Top