T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Werken bij

DSG behoort tot de beste werkgevers in de (detail)handel branche
Effectory heeft de winnaars bekend gemaakt van het Beste Werkgevers Onderzoek 2017-2018. In dit onderzoek vergelijkt Effectory de resultaten met 20 andere bedrijven binnen de (detail)handel branche. DSG is met een zeer minimaal verschil ten opzichte van de winnaar, op de tweede plek binnen onze branche geëindigd. Een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn! Hiermee staan we wederom in de lijst van top werkgevers in Nederland.

IT Applicatie Specialist M3

De vacature is ontstaan door verschuiving van het takenpakket van IT-collega’s, het efficiënter inrichten van onze IT-afdeling, de groei van ons bedrijf en bovenal de wens om sneller en beter de business te voorzien van goed lopende Infor M3 functionaliteit. De IT-afdeling houdt zich bezig met functionele verbeteringen en herstructurering van processen. Dit geldt zeker ook voor de applicatie Infor M3.

Meer informatie

Verkoopleider Qoqon

Als verkoopleider ligt de focus op het creëren van een fijne werkplek in vijf showrooms waar de verkoopadviseurs zich thuis kunnen voelen. Een plek met een ondernemende werksfeer waarbij teamverband bovenaan staat. Je coacht de verkoopafdeling om het maximale uit zichzelf te halen, met als doel een inspirerende en deskundige adviseur te zijn voor klanten. 

Meer informatie

Senior Business Intelligence Developer

Samen met je BI collega’s zorg je naast het project dat de BI-applicaties en informatie doorlopend beschikbaar zijn, aangesloten blijven op de nodige bronnen en dat de output aansluit aan de wensen vanuit de business. Daarnaast zoek je naar kansen en optimalisaties in BI en adviseer je de DSG hoe BI beter ingezet kan worden om als bedrijf nog beter te worden.

Meer informatie

Senior Business Intelligence Consultant

Je hebt uiteraard passie voor data en houdt ervan om complexe data om te zetten naar relevante informatie. Je bent op zoek naar een uitdagende BI-functie waarbij jij de organisatie ook echt verder kan helpen. Je wil het verschil maken en spart graag met je naaste collega’s over optimalisaties en innovaties. Jij bent het aanspreekpunt voor de business en de spil voor het verwerken van de operationele vragen en behoeften bij BI-stakeholders. 

GA NAAR VACATURE

Voor het merk Giebels zoeken wij een commercieel manager! 

Op een Stiho bouwplein zijn twee formules gevestigd; de formule Stiho voor bouwmaterialen, hout en plaat en de formule Giebels voor ijzerwaren en gereedschappen. Giebels is een kwaliteitsmerk voor de bouw met een breed assortiment gereedschap veiligheidsartikelen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en machines. Voor dit merk zoeken wij een commercieel manager.

Ga naar vacature

Zit de gewenste vacature er niet bij?

Neem ook eens een kijkje bij 1 van onze formules, er is meer mogelijk dan je denkt! 
Inmiddels telt DSG 975 medewerkers verspreidt over 50+ vestigingen door heel Nederland. Of je liefhebber bent van design, een topper
in de logistiek of alles weet van hout en andere bouwmaterialen.
Bij DSG zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! 

Werken bij
Wat houdt werken bij DSG precies in? Of je werkt vanuit het DSG hoofdkantoor, bij Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff of Filippo Bouwcenter, je treft er altijd mensen aan voor wie werk iets bijzonders is. Daar hebben we bewust voor gekozen en dat zit in ons DNA. We zoeken altijd nieuwe collega's, bekijk de vacatures voor DSGBouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff en Qoqon

Top