T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Werken bij

DSG behoort tot de beste werkgevers in de (detail)handel branche
Effectory heeft de winnaars bekend gemaakt van het Beste Werkgevers Onderzoek 2017-2018. In dit onderzoek vergelijkt Effectory de resultaten met 20 andere bedrijven binnen de (detail)handel branche. DSG is met een zeer minimaal verschil ten opzichte van de winnaar, op de tweede plek binnen onze branche geëindigd. Een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn! Hiermee staan we wederom in de lijst van top werkgevers in Nederland.

Interim adviseur HRM

Een interessante, mooie tijdelijke functie bij een energieke, no-nonsense en vooruitstrevende organisatie. Ons communicatie en overlegstructuur is uitstekend georganiseerd. Hierdoor weet iedereen wat te doen binnen ons HRM. Je brengt je HR-ervaring in bij alle overlegvormen met het management. Je bent in staat in korte tijd dit vertrouwen te beantwoorden en kennis op te halen. Je focus ligt bij performance management, verzuimbegeleiding en ontwikkeling van teams en levert input aan de HRM gerelateerde projecten.

GA NAAR VACATURE

Voor het merk Giebels zoeken wij een commercieel manager! 

Op een Stiho bouwplein zijn twee formules gevestigd; de formule Stiho voor bouwmaterialen, hout en plaat en de formule Giebels voor ijzerwaren en gereedschappen. Giebels is een kwaliteitsmerk voor de bouw met een breed assortiment gereedschap veiligheidsartikelen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en machines. Voor dit merk zoeken wij een commercieel manager.

Ga naar vacature

Wij zoeken een Junior Financial Controller

Je zorgt ervoor dat eenvoudige rapportages tijdig en correct worden opgeleverd, zoals de wekelijkse omzetrapportage.  Daarnaast worden projecten en diverse financiële administratieve processen analytisch door jou bekeken. Lees verder voor alle werkzaamheden en wie weet ben jij straks onze nieuwe Junior Financial Controller! 

Vacature Junior Financial Controller

Medewerker M&O

De medewerker M&O Support draagt vanuit een ondersteunende rol bij aan het optimaal functioneren van de afdeling M&O, door het uitvoeren en borgen van de administratieve processen. Ofwel, samen met je collega’s van het M&O team zorg je dat alle administratieve processen en systemen op orde zijn voor de organisatie. Interesse? Lees dan verder! 

Vacature Medewerker M&O

Gezocht: Servicedesk medewerker

Als team staan we voor een klantgerichte, deskundige en betrokken ICT dienstverlener voor onze organisatie en klanten. Ter uitbreiding van onze afdeling ICT in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een IT Servicedesk Medewerker.

Ga naar vacature

Wij zoeken een nieuwe Financial Controller

Als Financial Controller heb je een adviserende en controlerende rol. Je zorgt ervoor dat rapportages tijdig en correct worden aangeleverd aan het management. Daarnaast worden projecten en diverse financiële administratieve processen analytisch door jou bekeken. 

Vacature Financial Controller

Vacature Teamleider Logistiek Support

Wil jij werken in een ambitieus, dynamisch en informele organisatie? En dit in een actieve, afwisselende functie waarin je jouw logistieke- en aansturende kwaliteiten kwijt kan? Wegens aanhoudende groei van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste Teamleider Logistiek Support om deze nieuwe afdeling vorm te geven!

Vacature Teamleider Logistiek Support

Zit de gewenste vacature er niet bij?

Neem ook eens een kijkje bij 1 van onze formules, er is meer mogelijk dan je denkt! 
Inmiddels telt DSG 975 medewerkers verspreidt over 50+ vestigingen door heel Nederland. Of je liefhebber bent van design, een topper
in de logistiek of alles weet van hout en andere bouwmaterialen.
Bij DSG zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! 

Werken bij
Wat houdt werken bij DSG precies in? Of je werkt vanuit het DSG hoofdkantoor, bij Bouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff of Filippo Bouwcenter, je treft er altijd mensen aan voor wie werk iets bijzonders is. Daar hebben we bewust voor gekozen en dat zit in ons DNA. We zoeken altijd nieuwe collega's, bekijk de vacatures voor DSGBouwmaat, Stiho, Baars & Bloemhoff en Qoqon

Top