T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Venture Builder/ Growth Hacker – DSG Ventures

Functieomschrijving

Wij zijn DSG
Werken met onze handen. Werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek.
Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. De beste werkgever in de branche willen we zijn door vol te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.?Beste werkgever is bij ons zo gedefinieerd:

“Als je werkzame leven voorbij is en je kijkt terug op je loopbaan, dan willen we dat de tijd bij DSG de beste tijd is uit je werkzame leven.”

Met de formules?Stiho, Giebels, Baars &?Bloemhoff,?Broeinest, Qoqon?en Bouwmaat bedienen we verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Je komt werken bij een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf. DSG kent diverse serviceafdelingen ter ondersteuning van de formules en de directie. Dit zijn Fulfilment, Medewerker & Organisatie (M&O), IT, Financiën en Vastgoed. Deze serviceafdelingen werken samen met de formules om de ambitie van morgen te realiseren. Zo kunnen de vestigingen focussen op waar ze goed in zijn.

Kern van de functie?
DSG Ventures is een nieuwe start-up en maakt deel uit van DSG. Wij bouwen aan innovatieve digitale oplossingen en merken, online platforms en apps die woningeigenaren (en bouwprofessionals) helpen om hun droomwoning op een makkelijke manier te realiseren.

Jouw innovatieve mindset levert meerwaarde voor onze huidige en toekomstige klanten. Je bedenkt en ontwikkelt producten en diensten voor bestaande en nieuwe domeinen. Je vertaalt ideeën naar duidelijke businessmodellen, exploreert, valideert en realiseert relevante prototypes en introduceert ze succesvol in de markt.

Ben jij iemand die snel leert en heb jij een 'getting things done' mentaliteit? Ben je een ondernemende geest met lef, pionier je graag, ben je al 5+ jaren actief als entre/intrapreneur en zoek je een job met impact? Heb jij technische skills op digitaal gebied? Kom dan ons venture team versterken!

Dit zit er voor jou in
Wij zoeken een dynamische T-Shaped Growth Hacker die meedenkt met nieuwe business ideeën en strategieën. Jij krijgt de vrijheid om experimenten op te zetten met als doel ideeën te testen en te valideren. Je werkt mee aan het bouwen van proposities, campagnes en websites in de breedste zin van het woord. Je hebt daarbij de nodige uitvoerende skills, gericht op Business development, Customer Development en Lean startup ervaring. Een veelzijdige entrepreneurial rol die op digital vlak veel impact kan realiseren binnen de organisatie.

Functievereisten

Bagage

 • Je bent een T-shaped ondernemer / product manager, innovator, business designer, lead new business of propositie marketeer
 • Gespecialiseerd in customer development en/of skills in product-ontwikkeling, design of groei
 • Je hebt een growth mindset: je bent nieuwsgierig en je houdt van uitdagingen
 • Bewezen track-record in klantgericht en -gedreven aanpak waarbij je een of meerdere proposities, businessmodellen en/of corporate startups hebt gerealiseerd
 • Ervaring met Lean Startup en/of de agile manier van werken
 • Kennis van moderne digitale marketingmethoden, klantreizen, datagedreven werken en portfolio-opbouw
 • Leergierigheid is belangrijker dan skills en ervaring
 • Jij hebt technische vaardigheden op digitaal vlak. Denk aan basic coding, het opzetten van tracking en analytics
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent gek op korte effectieve experimenten opzetten en resultaten behalen om te leren.

Jij wilt deze baan omdat...

 • Prima salaris en secundaire voorwaarden
 • Ruime hoeveelheid vrije dagen, in elk geval 12 vakantiedagen extra op fulltime basis
 • Dienstverband van tenminste 32 uur per week
 • Platte organisatie met korte lijnen, veel invloed op roadmap en development
 • Flexibele werktijden en flexibel kantoor. Wij werken vaak remote, gemiddeld 1 keer per week op kantoor.
 • Vrij om te werken in een startup incubator in Rotterdam met grote vergaderzalen of in Utrecht en andere locaties binnen Nederland. Hybride werken, is absoluut een goede mogelijkheid.
 • Een jong, gedreven team dat de status quo willen uitdagen en het doel wil hebben om de verbouwingen in Nederland via onze initiatieven te laten lopen.

Bouw mee aan de ontwikkeling van jezelf en dat van DSG
Eenmaal binnen bij ons is goed vertoeven. Medewerkers blijven bij graag bij ons werken.
Wil je dat ook? Dan waarderen we het als je reageert!

Wil je direct meer weten? Stuur dan een appje of bel naar Martijn Krol op 06 44055330 of mail naar mkrol2@dsgdiensten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.

Top