T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Vacature Teamleider Logistiek

Wil jij werken in een ambitieus, dynamisch en informele organisatie? En dit in een actieve, afwisselende functie waarin je jouw logistieke- en aansturende kwaliteiten kwijt kan? Wegens aanhoudende groei van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste teamleider logistiek support om deze nieuwe afdeling vorm te geven!

Als Teamleider Logistiek support geef je leiding aan een team gemotiveerde support medewerkers die er voor zorgen dat alle processen goed, effectief en efficiënt verlopen. Je laat iedere dag jouw aansturende kwaliteiten zien en weet alledaagse problemen vlekkeloos op te lossen. Je werkt in een nieuw en modern magazijn met geautomatiseerde processen, en waar wordt geïnvesteerd in de nieuwste technieken.

Voor wie werk je?
DSG Fulfilment Utrecht levert hout-, plaat- en bouwmaterialen aan klanten voor onze formule Stiho. Stiho is met 22 vestigingen onderdeel van DSG (De Stiho Groep). Stiho is een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Werken bij DSG: dat is werken bij een grote organisatie waarbij de familiecultuur hoog in het vaandel staat. De sleutel tot succes van ons bedrijf zit in onze mensen. Je vindt bij ons mensen voor wie hun werk iets bijzonder is. Bij ons komt iedereen tot zijn recht en met onze 1000 collega’s binnen DSG is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn of haar plek te vinden en maken. Lees meer over Stiho op www.stiho.nl.

Wat ons drijft
DSG wil betekenisvol zijn voor de ontwikkeling van onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en onze omgeving. We verbinden mensen om ons heen en bouwen, met plezier en vastberadenheid, aan beter. Dit doen wij met onze kernwaarden: gedreven, onafhankelijk, verantwoordelijk en betrokken. Onze authentieke positionering komt mede doordat wij innoverend zijn in de markt en continu onderzoeken wat onze klanten willen.

Wat ga je doen?
Het gaat om een teamleidersfunctie van een nieuwe afdeling, logistiek support. Waarom nieuw? Omdat we niet stil staan en blijven groeien. Daarnaast ontwikkelen wij ons ook mee op het gebied van data en digitaal. Op deze afdeling ligt de focus op het samenbrengen van informatie en operatie in de processen binnen Fulfilment. Als aanvoerder van dit team werk je met ze mee en weet je perfect in te spelen op de behoeften van jouw teamleden om hun werk goed uit te kunnen voeren. Je bent constant bezig met het verhogen van bijvoorbeeld communicatieniveau, efficiëntie, samenwerking en het gebruik van data voor het logistieke proces. Hierbij verlies je de commerciële afwegingen niet uit het oog. Jij zorgt ervoor dat je team de stip op de horizon ziet en daar naartoe kan werken. De volgende taken en eigenschappen zijn o.a. onderdeel van de functie;

 • Problemen, knelpunten en mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden signaleren in het team en oplossen of doorvoeren;
 • Een actieve inbreng tonen in het proces van kwaliteitsverbetering zowel op team als organisatieniveau;
 • Op KPI’s en cijfers sturen zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen;
 • Rapporteren aan manager over voortgang, kwaliteit en functioneren;
 • Plannen van medewerkers en middelen;
 • Operationeel en hiërarchisch leidinggeven aan 10 medewerkers op kwaliteit en efficiëntie;
 • Het beste uit jezelf en je collega’s halen bij begeleiding, ontwikkeling en ontplooiing;
 • In de gaten houden van en communiceren over condities zoals opleveringstermijnen en kwaliteitseisen;
 • Eigenaarschap nemen over resultaten van DSG Fulfilment in Utrecht en proactief bijdragen aan verbetering van proces en resultaat;
 • In- en externe ontwikkelingen signaleren en in de gaten houden, en vertalen naar mogelijkheden voor nieuwe of betere dienstverlening.

Wat neem je mee?

 • HBO werk en denkniveau, bedrijfskundige of logistieke richting;
 • Leidinggevende ervaring, 4 jaar of meer;
 • Kennis van zowel WMS RF (truck en handterminal) als ook FE (front-end);
 • Werkervaring binnen logistiek is een pré. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij DSG Fulfilment betekent werken in een lang bestaand maar innovatief familiebedrijf. Met ons rijke verleden in gedachten kijken we constant vooruitstrevend naar de toekomst. Dit vertaalt zich voor jou in ontwikkelmogelijkheden, een mooi salaris en een groot carrière pad.

Je salaris is gebaseerd op de AVR in combinatie met jouw ervaring. Wij bieden allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij op je plek zit, een gezonde werk/privé balans kan onderhouden en samen met ons mee groeit. Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren en ben jij de teamleider met ambitie en inzicht waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct.

Heb je hier nog vragen over of wil je liever direct contact? Stuur dan een berichtje of bel naar 06 206 705 71.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Top