T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Functieomschrijving

DSG is een van de grootste groothandelformules van Nederland. Wij staan nu op het punt om een complete digitale transformatie door te voeren en future proof te worden. Het van origine familiebedrijf zit in gezonde groei en door een state-of-the-art omnichannel organisatie te worden zoeken wij een sterke Senior Systeem Beheerder. De e-commerce mogelijkheden zijn eindeloos en daarom is dit een mooie uitdaging impact te realiseren in deze digitale transformatie.

Senior Systeem Beheerder, fulltime locatie Nieuwegein

Hoe staan we ervoor?

De Stiho Groep is ambitieus en ontwikkelt zich snel van een traditionele groothandel tot een omnichannelorganisatie die nu én in de toekomst, waarde toevoegt. Samen met het IT team (22 fte) pak jij de verantwoordelijkheid om de gehele organisatie digitaal naar een hoger level te tillen en de bereikbaarheid voor de klant te optimaliseren.

Jij bent ambitieus en krijgt de vrijheid om hier een goede bijdrage aan te leveren. Het team bestaat uit applicatie beheerders, BI specialisten, IT business partner, integratiespecialist ontwikkelaar, systeembeheerders en helpdesk medewerkers onder leiding van de IT manager. We investeren flink in dit team en jij krijgt hierin een belangrijke rol.

Wat betekent dit voor jou?

Als senior systeembeheerder zorg jij ervoor dat eindgebruikers van onze verschillende labels hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Jij zorgt samen met je collega’s van IT ervoor dat de bestaande IT omgeving geinnoveerd wordt en robuuster gemaakt wordt. Hierin speel jij ook een sterke adviserende rol richting de organisatie.

Het is een ambitieuze rol waarbij jij een actieve rol in het onderhouden en verbeteren van het netwerk. Je bent in staat om problemen en storingen op te lossen, wanneer deze niet opgelost kunnen worden door je collega’s uit de 1e lijn. Daarnaast ben je in staat om te fungeren als coach voor collega’s binnen de afdeling. Het belangrijkste is dat je multi-inzetbaar bent op de expertise gebieden binnen de afdeling ICT. Denk hierbij met name aan netwerkbeheer, systeembeheer en technisch Applicatiebeheer. Je bent in staat om IT-projecten te leiden, maar vindt het ook leuk om zelf met de voeten in de klei te staan en een uitvoerende rol op je te nemen waar nodig.

Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring als systeembeheerder en kennis van:

 • Cloud (Azure), VMware 6.5, vSphere 6.5, Data center, ITIL, IBM iSeries, Windows server, windows 7 en 10, Office 365, Active directory, Virtualization, Microsoft SQL server
 • Netwerk, Firewalls, switches, IP-segmenten (nieuwe vestigingen en met KPN aansluiten)
 • Security
 • Windows server
 • DHCP-server
 • VM ware kennis/ vragen die komen: hebben we genoeg VM-capaciteit zelf om 6 nieuwe vestigingen te kunnen ontvangen op onze VM, is er meer hardware nodig?
 • In minder mate Veeam back-up solution, Oracle, AS400
 • Data-repliceren/ hoe doe je dat/ gedimensioneerd en wel/ denk aan lijn capaciteit
 • Je werkt als senior systeembeheerder op de afdeling IT direct samen met je collega systeembeheerder.
 • Het is zeker een pré als je ervaring hebt met on-premise naar cloud
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent klantgericht, prettig in omgang, probleemoplossend en communicatief vaardig. HBO werk- en denkniveau en je bent 40 uur beschikbaar.

Functievereisten

Wat neem je mee?


Visie: je weet hoe je samen met je collega de stip op de horizon bereikt en binnen systeembeheer maak jij het verschil.

Daadkracht: je zet de plannen van de organisatie om in concrete daden.

Up-to-date in systeembeheer: je kent de ins en outs van systeembeheer. Waar wij nog nooit van gehoord hebben, wist jij een jaar geleden al.

Agile expertise: je denkt in nieuwe manieren van werken, bent volledig adaptief en daarmee toekomstbestendig, maar begrijpt ook wanneer de waterfall-methode beter werkt dan Scrum Agile.

 

Wat bieden we jou?

Met jouw capaciteiten kun je overal werken. Waarom zou je dan voor De Stiho Groep kiezen?

 • Onder andere omdat we al 95 jaar bestaan. Daar zijn we trots op. We waren in 1926 innovatief en dat zijn we nog steeds. We hebben een lange adem en dat betekent dat we niet meteen opgeven als er iets niet lukt, maar dat we met z’n allen net zo lang puzzelen en schaven tot het wél klopt.
 • We zijn een familiebedrijf, wij varen eigenzinnig onze eigen koers en worden niet afgeleid door korte termijn aandeelhoudersbelangen.
 • We zijn een mensgerichte organisatie. We kijken breder dan onze eigen vestigingen en hebben oog voor de wereld om ons heen. Daarom gaan we al jaren samen met Habitat for Humanity op bouwreis, om huizen en voorzieningen te bouwen voor de allerarmsten. Word jij aangenomen, dan mag je volgend jaar je handen uit de mouwen steken in een land ver van huis.
 • Vanzelfsprekend staat er een goed salaris tegenover je inspanningen en heb je 25 vakantie- en 12 ATV-dagen. Ook word je aandeelhouder van het bedrijf met ons PersoneelsAandelenPlan.

Herken jij je hierin?

Als jij nu denkt: dit gaat over mij, dan komen we graag met je in contact.
Stuur je CV en toelichting naar mkrol2@dsgdiensten.nl.
Bellen of whatsappen is sneller via +31 6 44055330 en je komt in contact met Martijn Krol.

Top