T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Salarisadministrateur

Functieomschrijving

Standplaats: Nieuwegein
Uren per week: 36-40

Kern van de functie
M&O staat voor medewerker en organisatie. Wij geloven dat je een goede fit moet zien te realiseren tussen de medewerkers en de organisatie als geheel. Hier werken we constant aan, want samen kunnen we bouwen aan beter. De afdeling M&O Support is het hart van het M&O team en behartigd de belangen van de medewerkers, managers en de directie. Om dit nog beter te kunnen doen zoeken we voor ons enthousiaste team een nieuwe collega op de salarisadministratie! Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een professionele organisatie. Voor jouw persoonlijke ambitie is de rol van salarisadministrateur een mooie opstap voor een sterke HR carrière.

Wij zijn DSG 
Met bijna 1000 medewerkers is DSG de drijvende kracht achter succesvolle groothandels voor professionele bouwers. Met de formules Stiho, GiebelsBaars & BloemhoffQoqon en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Voor onze verschillende formules hebben we een aantal centrale diensten bij DSG. Met deze centrale ondersteunende teams wordt ervoor gezorgd dat we vooruit kunnen blijven lopen als bedrijf en onze medewerkers de support en ontwikkeling kunnen bieden die ze verdienen. Dat maakt werken bij DSG altijd fijn.

Kortom een stoer en ook heel Nederlands bedrijf. Meer informatie kun je lezen via https://dsg.eu.

Jij bent perfect voor deze functie omdat...
Als Salarisadministrateur draag je vanuit je rol bij aan het optimaal functioneren van de afdeling M&O en is geen dag hetzelfde! Salarisadministratie is jouw vak! Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Salarisadministrateur, bezit een vakdiploma PDL, je beheerst een HBO werk- en denkniveau en Visma-YouServe heeft weinig geheimen voor je. Ook Excel beheers je goed. Blij word je van een foutloze salarisadministratie en je vindt het leuk om mee te denken over procesverbeteringen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor operationele vragen van medewerkers en leidinggevenden op payroll gebied.

Concreet
Een greep van je taken bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Up to date houden van de M&O systemen (wij werken met Youforce van Visma YouServe en Softbrick voor de medewerkersplanning)
 • het voeren van de volledige salarisadministratie;
 • vragen beantwoorden over de salarisverwerking, cao’s en arbeidsrecht, loonbelasting en sociale wetgeving;
 • bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van de afdeling;
 • bijdragen aan het digitaliseren van de payroll processen;
 • affiniteit met het functioneel beheer van het personeelssysteem.

Kortom; een hele brede functie, waarbij je met verschillende gebieden binnen payroll in aanraking komt. Doordat diverse HR gebieden samen komen bij M&O Support, krijg je de kans om mee te werken en mee te denken aan een groot scala aan HR thema’s en beleid. Dit doe je niet alleen want je werkt nauw samen met de diverse collega’s van M&O Support, Recruitment, L&O en M&O Specialisten, totaal 20 professionals.

Functievereisten

Bagage

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met salarisadministratie en/of HRM;
 • Je bent procesmatig sterk en hebt een sterk analytisch vermogen
 • Je bent zelfredzaam; zodra wij je goed hebben ingewerkt, kan jij prima zelfstandig aan de slag;
 • Zowel schriftelijke als mondelinge communicatie gaat je gemakkelijk af;


Dit betekent werken bij DSG Centrale Diensten
Onder de directie en naast de formules opereren de serviceafdelingen. Dit zijn de ondersteunende afdelingen voor alle formules zoals IT, M&O Support, Debiteuren & Crediteuren, Accounting & Control, Vastgoed & Ombouw en Blijvend Ontwikkelen. Binnen deze centrale diensten helpen wij met verschillende strategische en uitvoerende werkzaamheden de organisatie van morgen te bereiken met de ambitie van vandaag. Zo kunnen de vestigingen focussen op waar ze goed in zijn, terwijl wij de ambities en het potentieel van heel DSG verder ontwikkelen en realiseren. Dat is werken op de centrale diensten bij DSG.

Je krijgt niet alleen een mooie organisatie, maar natuurlijk ook:

 • Een prima salaris en alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen:
 • Personeelspas, aandelenopties, 25 verlofdagen en 12 atv dagen en meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen, zowel intern via onze academy als extern.
 • Sociale betrokkenheid: we organiseren jaarlijks bouwreizen met Habitat for Humanity

Bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van DSG, jezelf en collega’s? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatieknop! Stuur dan een appje of bel naar Martijn Krol op 06-44055330

Meer informatie over DSG? Kijk op werkenbijdsg.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Top