T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Recruitment & Performance managementspecialist

DSG, opgericht in 1926, ontwikkelt zich van een traditionele groothandel in een behoudende markt tot een omnichannel organisatie die nu én in de toekomst waarde toevoegt. Als familiebedrijf met ruim 950 medewerkers varen wij eigenzinnig onze koers en worden niet afgeleid door korte termijn aandeelhoudersbelangen. Daarnaast zijn wij een mensgerichte organisatie. Wij kijken breder dan onze eigen vestigingen en hebben oog voor de wereld om ons heen. Daarom gaan wij bijvoorbeeld al jaren samen met Habitat for Humanity op bouwreis, om huizen en voorzieningen te bouwen voor de allerarmsten.

Het bovenstaande vraagt om betrokken, ambitieuze en daadkrachtige medewerkers. Om die te vinden zoeken wij een:

Recruitment & Performance managementspecialist, fulltime, locatie Nieuwegein (hoofdkantoor)

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het team Blijvend Ontwikkelen. Dit team heeft als doel om een unieke werkplek te creëren voor al onze medewerkers. Dat doen we vanuit de aandachtsgebieden Werving & Selectie, Performance management, Digitaal leren, Training & Coaching, Duurzame inzetbaarheid en Communicatie.

Voor recruitment willen we een flinke sprong voorwaarts gaan maken. Onze ambitie is om de juiste mensen weten te vinden en de juiste wervingskanalen op de meest effectieve wijze te gebruiken. Dat klinkt heel cliché, maar dat is het zeker niet met 5 business units die eigen kernwaarden, wensen en behoeften hebben. Een wens die we in 2021 willen realiseren is een gedegen campus recruitment structuur met daarbij intensieve samenwerkingen met zo’n 12 HBO’s en 24 MBO’s in Nederland. Ook zijn we als organisatie maatschappelijk betrokken. Voor recruitment betekent dit dat we veel stageplaatsen en traineeships voor graduates aanbieden. Tenslotte willen we in 2021 een aantal projecten uit gaan voeren, waaronder de invoering van een 360 graden feedback systeem, een gedegen onboarding structuur en activiteiten op het gebied van diversiteit en inclusiviteit.

Het bovenstaande vraagt om een ketenbreed recruitment proces, waarin we uiteindelijk per functie weten welke talenten nodig zijn voor een succesvolle uitoefening van de functie. Deze criteria vertaal jij door naar het werving- en selectieproces. Je kunt dan ook goed overweg met performance data en HR-analytics gegevens. Je bent niet alleen recruiter, maar acteert ook in het domein van performance management en geeft advies & training aan leidinggevenden. Een veelzijdige job!

Je eerste jaar

Je start met lopende recruitment opdrachten om ons bedrijf goed te leren kennen. Je directe collega’s zijn op dit moment bezig met het opzetten van campus recruitment en partnerships met mbo- en hbo instellingen. Aangevuld met implementatie van 360 graden feedback en POP binnen DSG. Binnen HR gaat je aandacht uit naar strategische medewerkers planning, een vlootschouw en HR analytics. Je geeft zeker ook trainingen op het gebied van recruitment en performance management, zoals gesprekstechnieken en omgaan met emoties. Verder lever je input voor E-learnings. De trainingen kennen diverse doelgroepen, zoals jonge talenten, middenkader en specialisten. 

Wat betekent dit voor jou?

Jij bent bij voorkeur op WO-niveau afgestudeerd op het gebied van HR of arbeid & organisatiepsychologie en zit nu in je tweede of derde rol. Jouw competenties: aandacht voor details, eager om de juiste kandidaat binnen te halen, enthousiast, nieuwsgierig, inlevingsvermogen, overtuigingskracht, resultaatgericht, visie, een kei in samenwerken en je hebt er lol in om te jagen op de best mogelijke kandidaten voor onze vacatures.

Wat bieden we jou?

Met jouw capaciteiten kun je overal werken. Waarom zou je dan voor De Stiho Groep kiezen?

  • Onder andere omdat wij al 94 jaar bestaan. Daar zijn we trots op. Wij waren in 1926 innovatief en dat zijn wij nog steeds. Wij hebben ook een lange adem en dat betekent dat wij niet meteen opgeven als er iets niet lukt, maar dat we met z’n allen net zo lang puzzelen en schaven tot het wél klopt.
  • Vanzelfsprekend staat er een goed salaris tegenover je inspanningen en heb je 25 vakantie- en 12 ATV-dagen. Ook een laptop en mobiele telefoon zijn inbegrepen en bouw je pensioen op via het HIBIN Bedrijfspensioenfonds. Daarnaast word je aandeelhouder van het bedrijf met ons PersoneelsAandelenPlan en zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Tenslotte omdat je deel uit gaat maken van een innovatief en enthousiast team waarin je jouw visie en ideeën in verschillende projecten kunt gaan uitvoeren.

Herken jij je hierin?

Als jij nu denkt: dit gaat over mij, dan komen we graag met je in contact! Michael van Leeuwen kan je hier meer over vertellen via 0624203377 of via mleeuwen2@dsgdiensten.nl

Top