T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Nieuwe studio Qoqon ontpopt

In 2019 bundelden drie familiebedrijven hun krachten: De Zeeuw Poeldijk en de zes bouwmaterialengroothandels van Bouwcenter Filippo sloten zich aan bij DSG. Onderdeel daarvan waren vijf studio's voor keukens, badkamers en tegels in Ermelo, Amersfoort, Deventer, Nijmegen en Poeldijk.

Een mooi moment om eind 2020 een frisse doorstart te maken met de showrooms onder de naam Qoqon. Het resultaat is een nieuw merk, eigentijdse keuken & badkamer studio’s en experts met jarenlange ervaring in het vak. Qoqon heeft een link met cocooning, wat staat voor geborgenheid, thuis en warmte. De eerste Q in de naam verwijst naar het dakje van de woning. De tweede Q is een vergrootglas, dat (online) ‘vinden’ symboliseert. De vorm van het blauwe vlak is geïnspireerd op het grid van een bouwtekening. Momenteel hebben de studio’s de signing van Qoqon. De komende jaren worden alle studio’s aangepast aan de nieuwe huisstijl en verder gemoderniseerd.

Er zijn weinig dingen in het leven die een mens zo gelukkig maken als een eigen huis. Qoqon wil woonwensen in vervulling laten gaan. De perfecte klantreis is daar onderdeel van. Vaak denken mensen dat de klantreis pas begint als iemand de studio binnenstapt. Maar eigenlijk begint die klantreis al maanden eerder, namelijk op het moment dat iemand een huis heeft gekocht of heeft besloten om te gaan verbouwen. De klant begint op dat moment al na te denken over de nieuwe keuken of badkamer en Qoqon helpt je daarbij door online een inspiratie- en informatiebron te zijn.

Digitaal is een wezenlijk onderdeel van wat Qoqon doet: de klant kan op qoqon.nl configureren, zijn of haar smaak bepalen en een afspraak maken. Dat maakt Qoqon helemaal van nu, daarom hebben we ook bewust gekozen voor ‘studio’ in plaats van showroom. De nieuwe website is live sinds eind november en daarmee is Qoqon nu volledig onderdeel van DSG.

Laat je inspireren op de digitale omgeving van Qoqon of maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Top