T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Joining Hands

Onder de naam Joining Hands werkt De Stiho Groep aan de invulling van de balans tussen het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en haar maatschappelijke taak als bedrijf. Dit doen we door onze activiteiten uit te voeren met respect voor leefomgeving en milieu. We proberen die maatschappelijke taak ook buiten de directe invloedssfeer van onze activiteiten te vervullen. Door middel van een werkgroep van medewerkers, die projecten en activiteiten zoekt, selecteert en begeleidt onder de naam 'Joining Hands'. Dit betekent dat jaarlijks vele mensen de handen letterlijk uit de mouwen steken om mensen te helpen die het zoveel minder hebben.

De activiteiten die in het kader van Joining Hands worden uitgevoerd hebben allemaal gemeen dat we meer kunnen leveren dan alleen een financiële bijdrage. De projecten van Joining Hands zijn onderverdeeld in die activiteiten.

Ook jij kunt een rol spelen om de activiteiten van Joining Hands te ondersteunen of om zelfs letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Projecten

Top