T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

DSG Bouwmaten zoekt ter vervanging van zwangerschapsverlof een interim HR Adviseur.

Per direct tot het einde van dit jaar voor 32-40 uur per week. Tarief max € 50,-- per uur, exclusief btw of een tijdelijk contract met salaris tot max € 3.995, -- bruto o.b.v. 40 u/week.

Intro DSG Bouwmaten

DSG Bouwmaten B.V. is onderdeel van DSG, wat in de afgelopen 95 jaar is uitgegroeid tot een solide bedrijf met 1000 bevlogen medewerkers en 4 sterke groothandelsformules; Stiho & Giebels, Bouwmaat, Baars & Bloemhoff en Qoqon. Daarmee zijn wij binnen Nederland sterk vertegenwoordigd in de bouw. DSG Bouwmaten spant zich in om het bouwproces van de klant te versnellen en het bouwresultaat te verbeteren. Wij hechten grote waarde aan langdurige en open relaties met klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders en voeren alle activiteiten uit met respect voor leefomgeving, milieu en maatschappij.

De interim opdracht

Een interessante, mooie tijdelijke functie bij een energieke, no-nonsense en vooruitstrevende organisatie. Wij geloven sterk in de groei van onze medewerkers en om hun in hun kracht te zetten. Wij kennen een hele fijne werksfeer. Ons communicatie en overlegstructuur is uitstekend georganiseerd. Hierdoor weet iedereen wat te doen binnen ons HRM. Je brengt je HR-ervaring in bij alle overlegvormen met het management. Wij werken vanuit gezamenlijk vertrouwen. Je bent in staat in korte tijd dit vertrouwen te beantwoorden en kennis op te halen. Je focus ligt bij performance management, verzuimbegeleiding en ontwikkeling van teams en levert input aan de HRM gerelateerde projecten. Je arbeidsmarkt kennis is actueel alsmede je arbeidsrecht kennis.

Je bent hét aanspreekpunt voor een aantal vestigingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein, maar je zal, afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen, ook regelmatig aanwezig zijn op diverse vestigingen in het land; dat kan lopen van Alkmaar en Haarlem tot Arnhem en Eindhoven. Een eigen auto is dan ook noodzakelijk.

Je bagage

  • Je hebt zeker 5 jaar ervaring als HR Adviseur
  • Je bent zelfstandig en een gedreven zelfstarter en accuraat
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vind je weg
  • Daarnaast beschik je over een hands-on mentaliteit en je hebt teamspirit
  • Je hebt een afgeronde HRM HBO opleiding
  • Ervaring binnen de retail strekt tot aanbeveling.

Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Michael van Leeuwen via 0624203377 of via mleeuwen2@dsgdiensten.nl. Je kunt hem ook in de avond contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is onnodig; wij zijn al voorzien.

 

Top