T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Formules

Stiho

Stiho is een landelijke distributieve groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat, gericht op de aannemerij. De grote kracht is dat alle denkbare materialen geleverd kunnen worden, op het tijdstip en de plaats die de klant wenst. 

Uit voorraad, binnen 24 uur, vanuit regionale distributiecentra. Voor wie liever zelf zijn materialen afhaalt, heeft Stiho 15 balieverkooppunten; naar binnen rijden, materialen inladen en snel weer naar de bouwplaats.

Klanten vragen steeds meer om voorbewerkt materiaal. Dat spaart tijd en kosten. In de machinale werkplaatsen is vrijwel alles mogelijk met hout en plaat: schaven, zagen, frezen, korten enzovoorts. Andere bewerkingen worden verzorgd via gespecialiseerde partners. Uiteraard gecoördineerd door Stiho, binnen de afgesproken levertijd. Maatwerk bij transport, afleveren op hoogte, we doen het zoals de klant het graag wil.

Giebels

Giebels is een deskundige en servicegerichte leverancier ijzerwaren en gereedschappen voor de bouw. 

De groothandelsvestigingen in Alkmaar, Amsterdam Amstel, Amsterdam Houthavens, Beverwijk, Haarlem, Haarlem zuid,  Hilversum, Nieuwegein, Schiedam en Tilburg voeren een breed assortiment gereedschap, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal, machines, aandrijving en veiligheidsartikelen. Meer dan 8.500 artikelen van kwaliteitsmerken zijn direct uit voorraad leverbaar.

Naast afhalen is het tevens mogelijk om producten te laten bezorgen. Materialen die vóór 14:00 uur besteld zijn, kunnen de volgende dag geleverd worden. Verder beschikt Giebels over een Sleutelservice, verzorgt Giebels NEN 3140 keuringen en bedrukt werkkleding met de bedrijfslogo’s van de klant.

Baars & Bloemhoff

Baars & Bloemhoff ontstond in 1972 toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Zij introduceerden als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. 

Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf: De Stiho Groep. Sindsdien speurt Baars & Bloemhoff met een jonge club mensen internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Broeinest is een nieuw flexwerkconcept van Baars & Bloemhoff gericht op makers van fysieke omgevingen. Een plek waar je zowel alleen als samen kan werken, kennis kan delen en vergaren en anderen kan inspireren maar ook geïnspireerd kan raken. Er is een werkplaats en de ruime materialenbibliotheek met meer dan 2000 materialen. Daarnaast biedt Broeinest inspirerende workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten voor haar gebruikers. Broeinest draait om samenwerken, verbinden en het ontwikkelen van nieuwe netwerken om individuele krachten sterker te maken.

Bouwmaat

Bij Bouwmaat is elke vakman in herstel, renovatie en onderhoud een exclusieve klant. 

Velen komen er dan ook vrijwel dagelijks. 47 afhaalmagazijnen in heel Nederland bieden elk een ruim assortiment op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschap, ijzerwaren, verf en keukens. Meer dan 10.000 artikelen zijn gegarandeerd op voorraad.

De Bouwmaat vestigingen zijn onderdeel van een landelijke franchise-organisatie. De gemeenschappelijke organisatie Bouwmaat Nederland is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de formule. De franchisenemers zijn de aandeelhouders van Bouwmaat Nederland. Elk van de deelnemers is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van een aantal vestigingen. DSG is momenteel franchisenemer van 17 vestigingen.

Filippo

Filippo‘’Bouwcenter Filippo is het adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen. 

‘’Bouwcenter Filippo is het adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen. Professionals en particulieren voelen zich bij ons prima thuis. Onder één dak bevindt zich alles waar het bij het bouwen van een woning of utiliteit op aankomt: bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, wand- en vloertegels, natuursteen, keukens, badkamers en deuren. We besteden veel aandacht aan presentatie, zodat klanten zich een goed beeld kunnen vormen van de producten. 

DSG en Bouwcenter Filippo (Ermelo) bundelen de krachten. De Stiho Groep zal de activiteiten van Bouwcenter Filippo overnemen. De overdracht behelst zes bouwmaterialengroothandels in Ermelo, Amersfoort, Nijkerk, Barneveld, Veenendaal en Deventer, alsmede vier showrooms voor keukens, badkamers en tegels in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen. De activiteiten worden binnen De Stiho Groep voortgezet en krijgen een belangrijke plek in de organisatie. Beide groothandels zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Veris Bouwmaterialengroep.’’

Top