T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

DSG jaarcijfers 2021

Het jaar 2021 begon even stormachtig als het vorige was geëindigd. Het vastgelopen schip in het Suezkanaal versterkte de containercrisis die wereldwijd voelbaar was en waar ook wij nog meer mee te maken kregen. Het was een voorbode voor sterk stijgende (transport)prijzen die het hele jaar zouden duren. Ook corona drukte wederom zijn stempel: Door de sluiting van de bouwmarkten gingen particulieren elders op zoek naar materialen. Maandenlang stond er bewaking bij veel van onze vestigingen om particulieren te melden dat wij alleen zaken doen met bouwprofessionals. Mede hierdoor konden we tot onze dienstverlening naar onze klanten goed op peil houden.

De netto groepsomzet is in 2021 met 22% gestegen. DSG streeft ernaar met haar formules de best gewaardeerde duurzame toeleverancier van bouwend Nederland te zijn. Tegelijkertijd willen we een topwerkgever zijn voor de ruim 1000 medewerkers die willen werken aan hun eigen ontwikkeling en het succes van DSG. Hoe we dat doen leest u in ons DSG jaarbericht 2021

Heeft u een reactie, op het jaarbericht of de dienstverlening van ons bedrijf, laat dat ons dan gerust weten. Wij horen graag wat we kunnen verbeteren. Wilt u een papieren exemplaar van het jaarbericht ontvangen? Stuur dan een mail naar eappels@destihogroep.nl.

Top