T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

Cijfers

2019 was het jaar waarin DSG op het vlak van digitale ontwikkelingen nog grotere stappen heeft gezet – met als kroon op het werk de toekenning van de B2B Shopping Award voor stiho.nl en baars-bloemhoff.nl.

2019 was ook het jaar waarin duurzaamheid een nog grotere rol kreeg binnen de verschillende business units en waarin de bouwsector nog steeds groeide. Door deze aanhoudende groei, is er in de bouwsector niet alleen een tekort aan mensen en materialen, maar is ook de werkdruk hoog. DSG helpt klanten hierbij door hen te voorzien van de juiste materialen op het juiste moment, goede adviezen en diensten die het werk vergemakkelijken. 

Al deze ontwikkelingen vragen om andere, slimmere manieren van werken, zodat DSG wendbaar blijft en kan blijven inspelen op veranderingen en behoeften van klanten. Daarover gaat dit jaarbericht. Maar het gaat ook over de unieke werkplek die DSG biedt aan inmiddels ongeveer 1000 werknemers.

DSG deed in 2019 twee belangrijke investeringen met de overnames van de bedrijven Bouwcenter Filippo en Bouwcenter De Zeeuw. De groepsomzet groeide, net als vorig jaar met 9%. Onze drie formules, Stiho/Giebels, Bouwmaat en Baars & Bloemhoff, droegen allemaal bij aan deze groei. De positieve resultaten geven het vertrouwen om te blijven bouwen aan dit mooie familiebedrijf. Hierover leest u meer in DSG jaarbericht 2019.

Heeft u een reactie, op het jaarbericht of de dienstverlening van ons bedrijf, laat dat ons dan gerust weten. Wij horen graag wat we kunnen verbeteren. Wilt u een papieren exemplaar van het jaaroverzicht ontvangen? Stuur dan een mail naar mflinkerbusch@destihogroep.nl.

Top