T: 030 - 280 82 80 | info@destihogroep.nl

DSG jaarcijfers 2020

Begin 2020 waren we er vrij zeker van dat de bouw zou krimpen onder invloed van de PFAS- en stikstofproblematiek. Dat bleek mee te vallen, maar we werden in het begin van het jaar, zoals iedereen, compleet verrast door een pandemie die zijn weerga niet kent. Het was een jaar waarin voor DSG, maar ongetwijfeld ook voor ons allemaal persoonlijk, (bijna) alles anders liep dan gepland. Terwijl de wereld veranderde moesten wij aangepast werken op de vestigingen en konden we gelukkig open blijven. Tijdens dit bijzondere jaar hebben we Bouwcenter Fillippo en Bouwcenter de Zeeuw succesvol geïntegreerd binnen DSG en ‘ontpopte’ er een nieuwe business unit genaamd Qoqon.

Al deze ontwikkelingen vragen om andere, slimmere manieren van werken, zodat DSG wendbaar blijft en kan blijven inspelen op veranderingen en behoeften van klanten. Daarover gaat dit jaarbericht. Maar het gaat ook over de unieke werkplek die DSG biedt aan inmiddels ongeveer 1000 werknemers.

De groepsomzet groeide met 21%, deze positieve resultaten geven het vertrouwen om te blijven bouwen aan dit mooie familiebedrijf. Hierover leest u meer in DSG jaarbericht 2020. Heeft u een reactie, op het jaarbericht of de dienstverlening van ons bedrijf, laat dat ons dan gerust weten. Wij horen graag wat we kunnen verbeteren. Wilt u een papieren exemplaar van het jaaroverzicht ontvangen? Stuur dan een mail naar mflinkerbusch@destihogroep.nl.

Top